Peuteropvang

Oefenen voor later begint op de peuteropvang. Hier ontdekt jouw kind spelenderwijs een nieuwe wereld. Een wereld waarin de ene vraag de andere oproept en waarin het kind op zoek gaat naar de antwoorden. Vanaf twee jaar kunnen kinderen een plekje krijgen bij Peuteropvang Het Scala. Wij werken met groepen van maximaal zestien peuters en twee vaste begeleiders per groep.

Wennen aan later

Wij bieden peuters voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan. Daarmee bedoelen we, dat we de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs stimuleren en ze voorbereiden op de basisschool. Van kleuren herkennen tot zelfstandig naar de wc gaan. Ook nemen de kinderen regelmatig een kijkje bij groep 1 om alvast een beetje te wennen aan later.

Bewegen is fijn!

Bewegen vinden wij erg belangrijk. Daarom gaan de peuters lekker gymmen met de gymdocent en ravotten in de ontdektuin. Dat doen we elke dag.

Kennismaken?

Leuk, wij zijn ook benieuwd naar jou! Kom gezellig langs, dan laten we je onze peuteropvang zien. Via onderstaande buttons kun je een rondleiding aanvragen en je kind vrijblijvend inschrijven.

Meer weten over onze peuteropvang? Kijk op www.partou.nl. Hier kun je jouw kind ook meteen aanmelden.

Openbaar Kindcentrum Het Scala
Vreedzaam en goed onderwijs
voor alle kinderen uit Hogekwartier, Schuilenburg en Randenbroek

Volg ons

Volg ons ook via Instagram.

Stichting

Openbaar Kindcentrum Het Scala is onderdeel van Stichting Meerkring en Partou Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of de kinderopvang in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Partou precies doen? 
Kijk dan op www.meerkring.nl en www.partou.nl.

 

Contact

Openbaar Kindcentrum
Het Scala
Ariaweg 115
3816 HJ  AMERSFOORT

T - onderwijs: 033 472 0221
T - opvang: 033 479 0409 /
033 470 1500
Mail ons

Plan route