Huiswerkpakket ligt klaar

Beste ouders en/of verzorgers, 

Morgenochtend (17 maart) kunt u de huiswerkpakketjes voor uw kind ophalen tussen 8.30 en 9.00 uur. De leerkrachten zullen op het schoolplein staan met voor ieder kind een tasje. We verzoeken dat één ouder of eventueel de oudste van het gezin voor het gehele gezin de tasjes komt halen, dit om teveel drukte te voorkomen. 
In dit pakket zit alles voor de komende 3 weken met een goede uitleg van de leerkracht. Volg de instructies en maak wat er gepland staat, dit moet het is geen keuze. Verder werken mag absoluut niet. In dit pakket zitten zowel werkboeken als toegangscodes om op de computer te kunnen werken. 

Mocht uw kind of iemand uit het gezin Corona hebben, willen jullie dit dan aan de leerkracht of directie mailen dan zijn we daarvan op de hoogte. Wij zullen zorgvuldig en volgens AVG met de ze informatie omgaan. Het doorgeven is niet verplicht, maar stellen we wel op prijs. 

Bent u werkzaam in een vitaal beroep en hebt u geen enkele mogelijkheid tot opvang van uw kinderen dan kunt u dit doorgeven aan de directie: elisabeth.rosema@meerkring.nl. Doe dit zo spoedig mogelijk zodat we iets kunnen regelen voor uw kind. Hierover is zondagavond ook een mail verstuurd.  

Wij houden u op de hoogte over eventuele veranderingen en wanneer de kinderen weer op school worden verwacht.  

Met vriendelijke groet namens het gehele team, 

Elisabeth Rosema 
Openbaar Kindcentrum Het Scala
Vreedzaam en goed onderwijs
voor alle kinderen uit Hogekwartier, Schuilenburg en Randenbroek

Volg ons

Volg ons ook via Instagram.

Stichting

Openbaar Kindcentrum Het Scala is onderdeel van Stichting Meerkring en Partou Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of de kinderopvang in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Partou precies doen? 
Kijk dan op www.meerkring.nl en www.partou.nl.

 

Contact

Openbaar Kindcentrum
Het Scala
Ariaweg 115
3816 HJ  AMERSFOORT

T - onderwijs: 033 472 0221
T - opvang: 033 479 0409 /
033 470 1500
Mail ons

Plan route